Ons team

Gerjon Rooker

Studeerde architectonische vormgeving aan de Rietveld Academie en startte in 1996 zijn eigen reclamebureau. Gerjon houdt zich voornamelijk bezig met het creatieve concept t/m de bouwkundige gemeentelijke aanvragen.

Mirella Doss

Is directeur/eigenaar van Doss event support en werkt het liefst aan grote evenementen. Vanaf de eerste opzet tot het uitwerken van de veiligheidsplannen en het regelen en aansturen van vrijwilligers.

Bart van Koppen

Is directeur/eigenaar van RAADHUIS creative agency, waar ideeën worden omgezet in concepten, communicatieplannen en middelen worden ontwikkeld zoals posters, folders, social ads, animaties en films.

 

 

sfeerbeeld

Niet alleen financieel succesvol

Grote evenementen als ‘Klim naar het licht’ in de KoepelKathedraal van Haarlem en ‘Klim naar de hemel’ in de Grote Kerk van Alkmaar zijn financieel zeer succesvol gebleken en dragen zo bij aan het behoud van deze kerken. Maar dat geldt ook voor kleinere evenementen als museale exposities, kerstevenementen en bijzondere rondleidingen die betrekkelijk eenvoudig te organiseren zijn.

Het gaat niet alleen om financieel succes, het gaat vooral ook om sociale cohesie en bekendheid. Nieuwe vrijwilligers staan, na een succesvol evenement, klaar voor nieuwe initiatieven en de bekendheid van uw kerk is groter dan ooit.

 

Blijf op de hoogte

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.