Het vervolg

Wij helpen u verder

Samen bekijken we de mogelijkheden die uw kerk nog meer heeft. en kansen die zich voordoen, waarmee u uw kerk de juiste aandacht geeft.

Huisstijl

Na een succesvol traject is het belangrijk bezoekers te blijven binden. Een herkenbare huisstijl helpt daarbij. Door de kracht van herhaling blijft uw kerk in ieders geheugen gegrift en worden nieuwe initiatieven positief ontvangen.

Sta niet stil!

Van het ene evenement in het andere. Wij staan er om bekend steeds met nieuwe initiatieven te komen die passen bij uw kerk. Wees dus niet verbaasd als meer leuke plannen ontstaan tijdens een eerste project.

PR en marketing

Naast een herkenbaren huisstijl, verzorgen we graag ook de PR en marketing van uw kerk of kathedraal.

Een nieuw evenement in de Koepelkathedraal

Na het succesvolle evenement met de Koepelkathedraal in Haarlem, kwam er al weer snel inspiratie voor nog meer mooie projecten. Hieronder twee voorbeelden van evenementend die ook georganiseerd zijn met de Koepelkathedraal.
De Wezens van de Kathedraal
Op de daken, torens en steunpilaren van de Koepelkathedraal heersen de wezens en ze nemen je mee in hun bizarre wereld. Je loopt op bijna 20 meter hoogte over het dak van de KoepelKathedraal en door de ‘dwerggalerij’. Via traptorens en de kapellen daal je verder af naar de beelden, gemaakt met de nieuwste 3D-technologie, in de mysterieuze crypte.
Kerst in de crypte van de kathedraal
Laat je meevoeren en betoveren in onze ondergrondse gangen. Daar is het kerst! Met wel 300 prachtige kerstgroepen, een modelspoorbaan, heel veel verlichte kerstbomen, kinderen kunnen er heerlijk knutselen en je kunt er je eigen kerstdecoratie maken. We schenken er koffie, Engelse thee, warme chocolademelk en natuurlijk is er glühwein, warme apfelstrudel en kids kunnen hun eigen Brusselse wafel ‘versieren’.